Ben jij een horeca bedrijf begonnen en ben je op zoek naar een goede koeling voor jouw voedsel? Dan kan dat nog best een opgave zijn, vooral omdat dit een behoorlijk grote koeling moet worden. Je wilt niet dat je de koelkast iets te klein koopt of dat je voedsel bederft. In dit artikel lees je de beste koeltechnieken voor jouw bedrijf!

Een koeling op maat

Zoals eerder genoemd is het niet fijn om een te kleine koelkast te hebben, maar een veel te grote koelkast is ook zeker niet alles. Het is dus belangrijk om samen met jouw chefs te kijken naar de grootte die zij denken nodig te hebben. Zij zijn immers degene die het eten klaar moeten maken en voor hen moet het dus ook een fijne koeling zijn. Een koeling van Geerlofs koeltechniek zou dan een goede optie kunnen zijn. Zij leveren verschillende soorten koelingen aan. Groot, klein, dik, dun, jij verzint het en zij leveren het aan.

Koeling voor het voedsel

Vaak heb je als je een horecazaak hebt behoorlijk wat voedsel nodig om iedereen van eten te voorzien. Het is dan wel zo fijn dat al dit voedsel een gekoelde plek heeft zonder dat het ergens geplet wordt. Het is namelijk niet de bedoeling dat alles geplet de koeling uitkomt waardoor je het niet of nauwelijks meer kan gebruiken.

Koeling voor de drank

Maar niet alleen het voedsel moet gekoeld bewaard worden, ook de drank moet koud zijn. Je wilt immers geen warme cola serveren aan je gasten. Om dezelfde koeling te halen voor de drank als voor het voedsel is ietwat overdreven. Bovendien kan het soms veel praktischer zijn om een aantal kleine koelingen naast elkaar te hebben in plaats van een hele grote koeling. Zo kun je boven de koelingen nog leuke producten plaatsen.