Je wilt natuurlijk zo goed mogelijk voor je hond zorgen en daar hoort ook een schoon en gezond gebit bij. Het is erg belangrijk dat je de bek van je hond zo schoon mogelijk houdt, anders kan hij last krijgen van een slechte adem. Dit is erg vervelend en kan zelfs leiden tot vervelende ziektes. Om het gebit van je hond zo schoon mogelijk te houden, zijn er verschillende producten die je kunt gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld een vloeistof die je toe kunt voegen aan het drinkwater zodat deze reinigend werkt. Lees hiervoor en voor nog meer producten snel verder.

California Pets drinkwater additief om een einde te maken aan de slechte adem

Je kunt eenvoudig en snel een einde maken aan de slechte adem van je hond door middel van California Pets drinkwater additief. Je hoeft alleen maar een theelepel van de vloeistof toe te voegen aan 250 ml drinkwater en het wordt automatisch omgetoverd tot een mondwater. Dit mondwater verzorgt en reinigt het gebit en de bekholte van je hond. Door de actieve zuurstof die in het product zit, kunnen de schadelijke bacteriën die allemaal vervelende geurtjes verspreiden niet langer overleven en dus ook niet hun werk doen.

Waarom je California Pets drinkwater additief moet gebruiken

California Pets drinkwater additief bevat geen schadelijke ingrediënten waardoor je het veilig kunt gebruiken voor je hond. Daarnaast bestrijdt het ook de bacteriën die in de drinkbak zitten. Het is helemaal smaakloos en geurloos, dus je hond zal niet eens in de gaten hebben dat hij iets anders drinkt dan alleen zijn water.

Een tooth stick voor je hond

Je kunt heel eenvoudig het gebit van je hond schoon houden door deze regelmatig te poetsen met een speciale tandenborstel. Met de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden kun je heel snel en effectief voedselresten verwijderen. Daarnaast werkt het ook tegen tandplak, tandsteen en zelfs verkleuringen op de tanden. Het is helemaal veilig te gebruiken en tast verder niet het tandglazuur aan.

Waarom je de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden moet gebruiken

Wist je dat zo’n driekwart van de honden last krijgt van gebitsproblemen na het derde levensjaar? Wanneer je hond last krijgt van tandplak en dit verhard wordt tot tandsteen, kan dit de gezondheid en het welzijn flink aantasten. Een oudere hond met een goed gebit blijft ook langer gezond en kan zelfs langer blijven leven. Het is dus erg belangrijk dat je het gebit van je hond zo goed mogelijk schoon houdt.

Een gezond gebit met de Chewsi Dental Chew Toy

Je kunt er ook voor kiezen om je hond een speeltje te geven dat zijn gebit grondig reinigt wanneer hij ermee speelt. De Chewsi Dental Chew Toy is zo’n speeltje. Wanneer je hond hierop kauwt, worden voedselresten en tandplak verwijderd. Zo kan je hond zijn tanden poetsen terwijl hij aan het spelen is.