De troffelvloer is een potentieel interessante vloer die in steeds meer woningen is terug te vinden. Voor een G-vloeren.nl troffelvloer geldt in de praktijk dat ze beschikt over een mooie, naadloos karakter. Dit zorgt ervoor dat ze zich net als de zogenaamde gietvloeren tot één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren op de markt mag noemen. Dat is belangrijk, want zeg nu zelf, wie heeft er tegenwoordig nog veel zin en bovendien ook tijd om lang in diens woning schoon te maken? Inderdaad, niet veel mensen. Door ervoor te kiezen om een naadloze, onderhoudsvriendelijke vloer te kopen zal je tot de vaststelling komen dat dit probleem zeer efficiënt kan worden verholpen.

Waar kan je een G-vloeren.nl troffelvloer realiseren?

Een G-vloeren.nl troffelvloer kan eigenlijk zonder probleem in een groot aantal verschillende omgevingen worden gerealiseerd. Je ziet ze bijvoorbeeld terugkomen in publiekelijk toegankelijke ruimtes, maar daarnaast zijn ze ook in ziekenhuizen een zeer populaire en vaak toegepaste vloer. Dit gezegd hebbende kan er tegenwoordig worden vastgesteld dat dit type vloeren ook steeds vaker worden toegepast in particuliere woningen. Ook in dergelijke panden spreekt het namelijk voor zich dat je zal kunnen genieten van de vele interessante voordelen die eraan verbonden zijn. Welke voordelen dat nu exact zijn kan je zeer eenvoudig hieronder ontdekken.

Welke voordelen zijn eraan verbonden?

De voordelen van een G-vloeren.nl troffelvloer zijn zeker niet de minste, integendeel. In eerste instantie zorgt het naadloze karakter van deze vloer ervoor dat ze niet alleen ontzettend comfortabel is om gebruik van te maken, daarnaast zal je ook vast kunnen stellen dat ze eenvoudig kan worden schoongemaakt. Andere voordelen die van toepassing zijn op troffelvloeren zijn de volgende:

  • Ze zijn bestand tegen zuren en chemicaliën;
  • Ze is bestand tegen zware belasting;
  • Geluiddempend;
  • Te combineren met vloerverwarming;
  • Ze heeft slip vaste eigenschappen;

Spreken de hierboven aangehaalde voordelen die zijn verbonden aan G-vloeren.nl troffelvloer jou ook wel aan? Dan hoef je natuurlijk niet meer verder te zoeken naar een andere vloer.

Hoeveel kost zo’n vloer gemiddeld?

Eveneens een zeer belangrijk punt om rekening mee te houden bij het realiseren van een bepaalde vloer in je woning is natuurlijk de kostprijs die eraan verbonden is. Voor heel wat mensen geldt dat ze hiervoor toch een beetje met de handen in het haar zitten. Hoeveel kost namelijk een gemiddelde vloer? Wel, indien je kiest voor een G-vloeren.nl troffelvloer zal je tot de vaststelling komen dat dit eigenlijk best meevalt. Je kan er dan ook rekening mee houden dat de gemiddelde prijs hiervoor is gelegen tussen de 60 en 80 euro per vierkante meter. Dit gezegd hebbende is het eveneens zo dat er op verschillende manieren een besparing kan worden gerealiseerd op de plaatsing van deze vloer.

Voor een G-vloeren.nl troffelvloer geldt bijvoorbeeld dat je er op kan besparen door ervoor te kiezen om de vloer in meerdere ruimtes in je woning te plaatsen. Door deze plaatsing in één keer aan hetzelfde bedrijf toe te kennen wordt de totale oppervlakte groter waardoor de prijs per vierkante meter zal komen te dalen. Dat is natuurlijk voor je portefeuille eigenlijk alleen maar interessant.