Ben jij op zoek naar het ultieme, creatieve cadeau? Dan hebben wij een goede suggestie om te zorgen dat de ontvanger perplex zal staan van jouw creativiteit. Want wat is er nu leuker dan het geven van een exclusief en creatief cadeau, wat je niet elke dag op je deurmat ontvangt? Hieronder meer over een tegeltje met tekst of foto: het ideale cadeau voor de komende feestdagen.

Heb jij iemand in je omgeving die jou vaak verrast met gezegdes en spreekwoorden die te pas en te onpas uit zijn/haar mouw rollen? Of heb je gewoon iemand in je omgeving die jij een warm hart toedraagt en wilt verrassen tijdens de feestdagen die eraan zitten te komen? Dan is het een aanrader om voor die persoon een tegeltje met een tekst of foto te ontwerpen, te laten drukken en vervolgens te laten verzenden, zodat diegene een mooi pakketje in zijn/haar brievenbus ontvangt.

Hoe te maken?

Wil jij een tegeltje laten bedrukken met foto? Dit kan eenvoudig zelf via deze website met een softwaretool die je eenvoudig stap voor stap laat zien hoe je een eigen tegeltje kunt ontwerpen. Je kunt kiezen uit diverse ontwerpen, thema’s of zelf een foto of specifiek thema als achtergrond gebruiken en het ontwerp vervolgens naar hartenlust zelf aanpassen of er tekst of (meerdere) afbeeldingen aan toevoegen. Als je tevreden bent over het ontwerp, dan kun je dit tegeltje bestellen en zelfs kiezen of je het tegeltje in wil laten pakken in een feestelijke verpakking of zelf thuis van een leuk papiertje wilt voorzien

Een tegeltje laten bedrukken kun je dus eenvoudig van begin tot einde zelf doen via de software op de website. Daarna is het alleen nog een kwestie van bestellen voordat je die persoon erg blij kunt gaan maken met jouw creatief bedachte cadeau tijdens de feestdagen of een andere gelegenheid, waarbij je diegene duidelijk wilt maken dat hij/zij je erg dierbaar is. Een tegeltje met tekst of een foto is dus het ultieme cadeau om te geven tijdens de feestdagen dit jaar!