Je neef is binnenkort jarig maar wat je moet hem geven? Je wilt iets originelers dan geld maar weet verder niet wat. Het enige wat je weet is dat hij veel gamed achter de Playstation. Dan is een Playstation giftcard voor de PS plus abonnement een perfect cadeau! Lees hier wat je ermee kan.

Wat is het? Extra’s

Met een Playstation plus abonnement kun je de mogelijkheden van een abonnement uitbreiden en haal je het maximale uit je Playstation. Je kunt tegen vrienden tegen maar tegen anderen online. Met kortingen in de store kun je spellen voor een veel lagere prijs kopen, en deze zijn alleen voor PS plus leden. Met deze Playstation Giftcard krijgt de gamer nog eens 10 GB aan extra geheugen en toegang tot demo’s van spellen.

Je kunt alleen gebruik maken van deze Playstation Giftcard als je een account hebt op Playstation. Als extra’s kun je blogs lezen en deelnemen aan activiteiten. Met de giftcard weet je zeker dat aan alle spellen kunt deelnemen en zo echt niets missen. Voor de fanatieke gamer, een app die je kunt downloaden op je telefoon geeft alle nieuwtjes weer zodat je altijd op de hoogte bent.

Hoelang is het geldig?

Je kaart moet binnen één jaar worden toegevoegd, en je kunt kiezen of je de giftcard voor 3 maanden of één jaar kiest. Als je een Playstation Giftcard voor de Playstation Plus koopt, besef dan wel dat dit voor de PS4 en ouder is, sinds maart 2019 zijn er geen gratis games meer voor PS3 of jonger.

Hoe voeg je het toe?

Je kunt een Playstation Giftcard makkelijk online kopen en als volgt toevoegen: na aanschaf ontvang je een mail met een code. Als je via je account inlogt en naar instellingen dan via je portemonnee geld toevoegt vul je simpel de code in en klaar is kees.