Het hebben van een voorraad aanstekers als bedrijf heeft diverse voordelen. Aanstekers worden niet alleen gebruikt door rokers, maar zijn ook handig om in huis te hebben of om mee te nemen op reis. Je weet namelijk nooit wanneer het een keer nodig kan zijn om een vuurtje te maken. Als organisatie kun je hierop inspelen door je relaties te verrassen met een bedrukte aansteker. Je kunt hierbij zelf kiezen of je je logo of een andere tekst of afbeelding op de aansteker drukt.

Voordelig relatiegeschenk

Aanstekers zijn niet alleen leuk om weg te geven, maar zijn ook nog eens heel voordelig in de aanschaf. Zo kun je goedkope aanstekers via aanstekers.nl bestellen en deze laten bedrukken. Je kunt al aanstekers laten bedrukken in full color vanaf 27 cent per aansteker, wat slechts een hele kleine investering is. Bovendien is het al mogelijk om vanaf 100 stuks te bestellen. Koop je meer, dan gaat bovendien de prijs per aansteker omlaag. Een bedrukte aansteker is een persoonlijk weggevertje waardoor je bedrijf positiever wordt beoordeeld. 

Hogere naamsbekendheid

Wist je dat een aansteker ook het perfecte middel is om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten? Een aansteker wordt in allerlei situaties gebruikt en zeker ook vaak in sociale situaties met meerdere mensen. Als je aanstekers laat bedrukken en deze aan klanten en werknemers meegeeft, is de kans groot dat ook familie en vrienden van deze personen jouw bedrijfsnaam onder ogen krijgen. Door meer aanstekers in omloop te brengen is de kans groter dat ze jouw bedrijf gaan herkennen.

Cadeau paraat

Het kan zomaar gebeuren dat een (potentiële) klant op de stoep van je bedrijf staat of dat je besluit spontaan met een klant af te spreken. Het is dan leuk om aan het einde van het gesprek iets persoonlijks mee te kunnen geven, waardoor ze zich jou en je bedrijf ook bij thuiskomst nog zullen herinneren. Bovendien zorgt het meegeven van een relatiegeschenk voor een positiever beeld dat iemand van jouw bedrijf heeft. Om dus ook in alle spontane situaties een cadeau te hebben dat je kunt meegeven aan je klanten, is het hebben van een voorraad bedrukte aanstekers een slimme keus.