Als moderne man is het haast verplicht om een stijlvolle garderobe te hebben. Wil jij zeker weten of er niks ontbreekt? In dit artikel zul je 5 items tegengekomen die zeker in jouw kledingkast moeten zitten.

Direct shoppen? Kijk eens naar de collectie van Gentiluomo met stijlvolle herenkleding van topkwaliteit.

1. Een leren jas

Weet jij met welk kledingstuk elke man stoerder overkomt? Een leren jas geeft je persoonlijkheid een boost. Alle filmsterren uit Hollywood beschikken over een leren jas. Je kunt voor een biker jas kiezen, of toch voor een racing jas. Daarnaast is een zwarte, bruine of zelfs rode leren jas zeker een aanvulling voor jouw outfits.

2. Een wit T-shirt

Dit kledingstuk is misschien wel de meest belangrijke op de lijst. Wist je dat vrouwen een wit T-shirt hebben verkozen tot de mooiste kledingstuk die mannen dragen? Alleen dat al zou je genoeg moeten overtuigen om er ook een aan te schaffen. Zorg er voor dat de mouwen strak tegen je armen zitten, zodat jouw lichaam fit en gespierd overkomt.

3. Een poloshirt

Wanneer een T-shirt te casual is, maar een overhemd juist weer te formeel is, bestaat er een perfecte optie die tussen deze twee kledingstukken in zit; een nette polo. Het kraagje geeft jouw outfit net wat extra persoonlijkheid, terwijl de korte mouwen je ontspannen laten ogen.

4. Een zwart overhemd

Een ander sexy kledingstuk om te dragen als man, is een zwart overhemd. Hoewel een overhemd altijd formeel zal blijven, zal de kleur zwart je toch wat stoerder maken, samen met het feit dat dit een aantrekkelijk kledingstuk is. Combineer dit met wat beige chinos om deze outfit wat extra kleur te geven.

5. Een pak

Tot slot is een pak cruciaal om in jouw garderobe te hebben. Elke man zal namelijk naar gelegenheden gaan waarbij een pak vereist is, en dan is huren absoluut geen optie als je goed wilt overkomen. Dit is een tijdloos kledingstuk die het respect moet krijgen dat het verdient.