De twee dingen waar we schoenen meestal op uit kiezen zijn het uiterlijk en natuurlijk het comfort. Ze moeten mooi zijn, maar het is ook erg belangrijk dat ze zijn zitten. Als ze niet comfortabel zijn, doe je je schoenen namelijk ook niet veel aan en dat is zonde. Gelukkig zijn er genoeg merken die zich focussen op schoenen die er mooi uit zien en ook nog eens gezondheidsvoordelen bieden. Ga je online schoenen bestellen? Dan zijn onderstaande schoenenmerken een goede keuze!

FitFlop

FitFlop is een schoenenmerk dat schoenen maakt voor zowel dames als heren. Ze maken vooral laarzen, sneakers, pantoffels en slippers. Als je een dagje naar het strand wil, kun je dus de slippers van FitFlop aan en wanneer je naar de stad gaat, kun je de hele dag rondlopen op je sneakers zonder dat je last krijgt van je voeten of benen. Sommige schoenen hebben zelfs een speciale technologie waarmee je beenspieren direct getraind worden tijdens het wandelen. Dit heet de Microwobbleboard technologie. 

Xsensible Stretchwalker

Ook dit merk maakt schoenen die geschikt zijn voor dames en heren. De schoenen die zij maken zijn perfect wanneer je even een ommetje wil maken, maar ook voor langere wandelingen kun je deze schoenen dragen. Deze schoenen zijn namelijk, zoals de naam eigenlijk al zegt, gemaakt voor mensen met pijnlijke en gevoelige voeten. Ze zijn namelijk ontzettend zacht en wanneer je ze aan hebt, voelen ze als een tweede huid om je voet heen. Dit komt door de speciale stretchleer technologie. Dat is speciaal leer dat is opgebouwd uit zes verschillende lagen. Door deze technologie kunnen jouw voeten genieten van optimaal comfort en bewegingsvrijheid.

Gabor

Met de schoenen van Gabor weet je zeker dat je altijd goed zit. Ze maken namelijk schoenen voor zo’n beetje elke gelegenheid. Voor een nette schoen zit je hier goed, maar ze hebben ook enkellaarsjes, sneakers of sandalen. De schoenen hebben een fijne tussenzool waardoor je heel comfortabel loopt. Daarnaast hebben ze ook een optimale schokdemping. Gabor is een schoenenmerk geschikt voor dames.