Er gaat waarschijnlijk geen dag voorbij dat je geen pen in de hand hebt. Eigenlijk is dat best wel bijzonder. Want in een wereld die zo goed als gedigitaliseerd is, geven we in veel gevallen nog steeds de voorkeur aan traditionele schrijfinstrumenten. Dat betekent natuurlijk niet dat er niets veranderd is in de afgelopen jaren. Integendeel zelfs: mensen zijn namelijk inderdaad effectief minder gaan schrijven. In plaats van handgeschreven brieven en kaarten sturen we nu een digitale over de post en aantekeningen en notities maken we zoveel mogelijk op de laptop, tablet of smartphone. Zelfs boodschappenlijstjes worden tegenwoordig digitaal opgesteld.

Maar als het er écht op aan komt, dan zijn we nog altijd geneigd om voor de pen te kiezen. En dan natuurlijk niet zomaar een pen. Nee, tegenwoordig kiezen we vooral voor kwalitatieve en – als het even kan – gepersonaliseerde pennen.

Ben jij nog niet in het bezit van een gepersonaliseerde pen? Een pen met naam is niet alleen een geweldig cadeau om te geven, maar ook om lekker zelf te houden. Hoog tijd dus om hier verandering in te brengen. Wij geven 3 redenen waarom het goed is om een gepersonaliseerde pen te kopen.

1. Meer schrijven

Een groot nadeel van de huidige digitale samenleving is dat we simpelweg veel minder uitgedaagd worden om traditionele schrijfinstrumenten te gebruiken. Waarom zou je zoeken naar een pen als er heel veel andere manieren om te schrijven vlak voor je neus liggen? Daarom is het belangrijk om niet zomaar een simpele balpen in huis te leggen, maar eentje waarmee je echt graag schrijft. Eén die lekker in de hand voelt en er ook nog eens gewoon ontzettend mooi uitziet. Een Parker pen met naam online bij Pengraveren bestellen is dan ook een fantastisch idee. Een Parker pen staat bekend om haar geweldige kwaliteit. Hierdoor blijft de pen zeer lang mooi. Bovendien zorgt de persoonlijke touch er ook voor dat schrijven nóg leuker wordt.

2. Mooi cadeau

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor iemand die je enorm dierbaar is? Maar kom je er simpelweg niet uit? Dan is een cross balpen online bestellen www.pengraveren.nl precies wat je zoekt. Dit is niet alleen een ontzettend praktisch cadeau wat zéker gebruikt gaat worden, maar ziet er ook nog eens gewoon ontzettend mooi uit. Bovendien geeft de persoonlijke touch het iets heel speciaals. Hierdoor is het niet alleen een fantastisch cadeau om te geven, maar ook om te krijgen.

3. Je verliest je pen nooit meer

Er zijn van die mensen die ieder jaar honderden pennen kopen en er vervolgens geen één meer terug kunnen vinden. Komt dit je bekend voor? Dan ben je zeker niet de enige. Het is niet voor niets dat er dagelijks miljoenen balpennen over de toonbank gaan. Helaas brengt dit ook de nodige afval met zich mee. Niet goed voor het milieu én de portemonnee dus. Een goede manier om dit op te lossen is door voor een kwalitatieve en gepersonaliseerde pen te kiezen. Plaats je een bestelling bij een montblanc pennen online webshop? Dan zul je hier zeker heel zuinig op zijn. Bovendien valt het direct op als iemand je pen heeft geleend, dus raak je hem eigenlijk ook nooit meer kwijt. Zo bespaar je jezelf een hoop kosten in de toekomst én draag je indirect je steentje bij aan het milieu.